Ev & Yaşam

5 Adımda Hijyenik Banyo Temizliği

19 Ocak 2024 Cuma

Tüm Ev ve Yaşam

Temiz yaşam alanlarında vakit geçirmek hem kendimizi daha iyi hissettiriyor hem de fiziksel sağlığımızı korumak için önemli. Hijyenik banyolar için aşağıdaki adımları takip ederek, evinizde sağlıklı ve hijyenik bir ortam sağlayabilirsiniz.

  1. Banyolar ıslaklık ve nemlilik sebebiyle bakteri ve mikroplar için ideal yaşam yerlerine dönüşebilir. Yüzeyleri, lavabo ve tuvalet gibi alanları haftada bir temizleyerek mikropların yayılmasını engelleyebilirsiniz.
  2. Bakteriler, nemli ve ıslak yüzeylerde kolayca üreyebildikleri için mutlaka banyonuzu havalandırın. İyi bir hava sirkülasyonu, küf ve kötü koku oluşumunu önleyebilir.
  3. Banyodaki farklı alanların temizliği için (klozet, zemin, duşakabin vb.) kullandığınız temizleyici bezleri, banyonun diğer yerlerinde kullanmamalısınız. Bu durum, mikropların taşınmasına neden olabilir.
  4. Her kullanımdan sonra temiz ve kuru havlular kullanın. Islak havlular bakteri ve küf oluşumuna neden olabilir.
  5. Temizlikte güçlü kimyasallar kullanılsa da bakterileri tamamen yüzeyden uzaklaştıramazlar. Bakterileri %99.9 oranında engelleyen ve ömür boyu garantili Seramiksan Hygiene yüzey teknolojisine sahip lavabo ve klozetleri tercih ederek, banyolarınızda minimum su ile maximum hijyen sağlayabilirsiniz.
Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara