Ev & Yaşam

Pantone 2024 Yılının Rengini Açıkladı

13 Aralık 2023 Çarşamba

Tüm Ev ve Yaşam

Her yıl moda, güzellik ve dekorasyon trendlerini belirleyen yılın rengi, Uluslararası renk otoritesi Pantone Renk Enstitüsü tarafından, ‘’Sıcaklığı Kucakla’’ sloganı ile Peach Fuzz (Şeftali Tüyü) olarak açıklandı.

Her şeyi kucaklayan, ruhu, zihni ve kalbi zenginleştiren yumuşak ve sıcak bir şeftali rengi olarak tanımlanan Peach Fuzz, barış ve huzuru simgeleyerek şefkat duygusu ve insani bağların önemini de sembolize ediyor. Yumuşak şeftali ve somon tonlarının bir araya geldiği, ruhu besleyen bir renk olarak karşımıza çıkan Peach Fuzz doğanın sıcaklık ve huzurunu yansıtırken, aynı zamanda sakinlik ve huzur da vaat ediyor.  

Seramiksan’ın bu renk tonunun güzelliğini yansıtan Joy ve Sahra serilerini kullanarak yeni yılın esintisini şimdiden yaşam alanlarınızda hissedebilirsiniz. Şans ve cesareti simgeleyen `Onyx` taşından ilham alan Joy’un; enerji veren somon pembe rengi ve parlak mermer yüzeyiyle cesur, sıcak ve ilham dolu mekanlar yaratabilirsiniz. Doğal taş dokusunu doğanın renkleriyle buluşturan Sahra Serisi’nin yüzeyinde şeftali tonlarını barındıran geometrik ve floral motifleri ise dekorasyonda hem pastel hem de şeftali tonlarını sevenler için harika bir seçenek sunuyor.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara