Ev & Yaşam

3 Adımda Trend Yatak Odası Dekorasyonu

12 Temmuz 2023 Çarşamba

Tüm Ev ve Yaşam

Bir sonraki güne enerjik ve pozitif uyanmak, stresten arınmak için yatak odalarınızı rahat bir ortama dönüştürecek ve ilham verecek yaratıcı fikirler ile 3 adımda trend bir yatak odası dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. Yapacağınız küçük dokunuşlarla yatak odanızı günün yorgunluğundan arındıran huzurlu ve sakin bir hava katabilirsiniz.

Sade görünümleri ile son dönemde oldukça popüler olan zemine yakın Japon stili yataklar, yatak odası dekorasyonunda önemli bir yere sahip. Minimalizm dekorasyon tarzıyla ilgileniyorsanız ve dağınıklıktan uzak bir ortam yaratmak istiyorsanız zemine yakın yataklar tam size göre. Yatak başlığında ise ahşap gibi nefes alan ve doğal bir malzeme tercih ederek hem şık hem minimal hem de sıcak bir ortam yakalayabilirsiniz.

Standart komodinler yerine dekorasyon anlayışınızı değiştirecek, keyifle kullanacağınız fonksiyonel ve doğal görünümde mobilyalar tercih ederek  yatak odanıza yeni bir dokunuş sunabilirsiniz.

Yatak odanızın havasını değiştirecek, rustik bir dekorasyon tarzı yaratmak isterseniz sakinliği ile göz dolduran North’u hem duvarda hem de zeminde kullanarak bütünlüğü yakalayabilirsiniz. Yüzeyindeki soğuk renk tonunu yumuşak geçişler ile harmanlayan North ile yatak odanızı zamanın ötesinde bir görünümle buluşturabilirsiniz.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara