Ev & Yaşam

İyi ve Sağlıklı Yaşam İçin Doğaya Saygılı Tasarımlar ile İyileştiren Yaşam Alanları

9 Şubat 2023 Perşembe

Tüm Ev ve Yaşam

Hayatımızı sağlıklı ve hijyenik ortamlarda sürdürme arzusu, hayatı tüm yönleriyle alan bedensel ve ruhsal iyilik hali olarak tanımlanan wellness (esenlik) trendinin, yaşam tarzına dönüşmesine olanak sağladı.  Pek çok kişi bu trendi birincil yaşam alanlarına taşıyarak, hayatlarının her anını iyileştiriyor ve her alanını konforlu, sağlıklı mekanlara dönüştürüyor. İyi yaşamı destekleyici dekorasyon dokunuşları ise bireylerin fiziksel, ruhsal ve zihinsel gereksinimlerin karşılanmasında ön plana çıkıyor. Ahşap, doğal taş ve mermer gibi doğal dokulu yüzeyler ise mutfaktan banyoya ıslak hacimleri şekillendirerek, iyi hissettiren mekan tasarımları yaratıyor.

Doğadan ilham aldığı her dokuyu, doğaya zarar vermeden yüzeylere taşıyan Seramiksan ise iyi yaşam felsefesiyle doğayla bütünleşen ve sürdürülebilir mekanlar sunuyor. Doğayla olan bağımızı güçlendirecek ve ilhamını doğadan alan ahşap dokulu Seramiksan Monte Verde Serisi, doğanın huzuruna ve dinginliğine ihtiyaç duyulan soğuk kış günlerinde, sıcak ve huzurlu bir ambiyans yaratıyor.  Doğal mermer görünümünü mekanlara yansıtan yeni Gloria Serisi, beyaz mermerin doğallığında gizli gri damarları ile ferah ve zamansız yaşam alanları yaratıyor.

İyi ve sağlık yaşam için banyolara sürdürülebilirliği taşıyan Seramiksan’ın, Hill Serisine yeni eklenen Hill Rim-out entegre taharet musluklu asma klozet, sıcak ve soğuk su bağlantılarıyla üstün konfor deneyimi sunarken, Hygiene yüzey teknolojisiyle bakteri oluşumunu %99,9 oranında engelleyerek maksimum hijyen sağlıyor.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara