Ev & Yaşam

Yaşam Alanlarında 2023 Dekorasyon Trendlerine Yer Açın

2 Ocak 2023 Pazartesi

Tüm Ev ve Yaşam

Yeni bir yıl, yeni umutlar, yeni heyecanlar… 2023’ün dekorasyon trendlerini sizler için bir araya getirdik. Keyifli okumalar.

Japon ve İskandinav Tarzı Ev Dekorasyonunu Harmanlayan Japandi Stili

Son yılların giderek popülerleşen dekorasyon trendi Japandi stili, 2023’te daha çok ön plana çıkıyor. İskandinav yaşam felsefesi Hygge ve Japon estetiğini temsil eden Wabi-Sabi yaklaşımı, bu dekorasyon trendinin en önemli parçaları. Estetik, sadelik, doğal unsurlar ve rahatlık ise bu akımın olmazsa olmazları. Yaşam alanlarında sadeliğe ve yalınlığa önem verenlerin tercihi olacak Seramiksan Dalyan Serisi; kum tanelerinin sıcaklığını doğal dokunuşlarla harmanlayarak sadeliğin tadını çıkaracağınız mekanlar yaratırken, sıcak ve soğuk ahşap görünümlü Sun ve Rain Serileri ise mekanları doğanın bir parçası olmaya davet ediyor.

Cesur ve Enerjik: Viva Magenta

Bütün dünya tarafından heyecanla beklenen Pantone Renk Enstitüsü 2023’ün rengini Viva Magenta olarak açıkladı. Cüretkâr, esprili ve her şeyi kapsayan olarak tanımlanan bu renk 2023 yılında daha cesur olacağımızın sinyallerini veriyor. Pantone tarafından “alışılmadık bir zaman için alışılmadık bir kırmızı” olarak tanımlanan bu renk tonu, kırmızı renk ailesine ait olsa da mora da yakın olan, canlı ve pembemsi bir renk. Seramiksan ’ın İtalyan Breccia Capraia mermerinin en gösterişli halini yansıtan Rosella Serisi, mürdüm ve sıcak tonlara sahip damarlı görünümü ile mermer parlaklığı ve zarafetini yaşam alanlarına taşıyor.  

Sıra Dışı Çizgileriyle Yaşam Alanlarında Art Deco Akımı

Arts Décoratifs kelimesinin kısaltması olan Art Deco akımının 2023 ev dekorasyonunda sık sık yansımalarını göreceğiz. Zengin renkleri, iddialı geometrik desenleri ve metalik detayları ile karakterize edilmiş bir dekorasyon tarzı olan Art Deco , ev dekorasyonunda lüksü ve ihtişamı yansıtmayı sevenlerin  tercihi olacak. Seramiksan Metalica Serisi, metal efektli ışıltılı yüzeyiyle mekanları etkileyici hale dönüştürürken, zengin motif seçeneğiyle yüzeylere zarif bir ahenk katıyor.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara