Seramiksan Sürdürülebilirlik, Geri Dönüşüm ve Çevre Konseptiyle Unicera’da

4 Kasım 2022 Cuma

Tüm Fuarlar

Toprağın Ateşle Mükemmel Uyumunu İleri Üretim Teknolojisiyle Birleştiren Seramiksan, Sürdürülebilirliği odağına alan Çevre Dostu Vitrifiye, Karo, Yapı Kimyasalları ve Banyo Mobilyası koleksiyonlarını  7-11 Kasım 2022 tarihlerinde Unicera Fuarı’nda Sergileyecek.

Seramiksan, son tüketici ve mimarların değişen ihtiyaçlarına yönelik, doğadan ilham alan en yeni tasarımlarını ,7-11 Kasım 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleşecek olan UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarında sergiliyor. Banyo, mutfak, tüm yaşam alanları için oluşturduğu en yeni karo ve vitrifiye koleksiyonlarını, ‘’G01’’ standında sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerinin beğenisine sunacak olan Seramiksan, banyolarda tasarım algısını güçlendiren vitrifiye ürünlerinin yanı sıra, dekorasyonun vazgeçilmezi parlak mermer ve taş görünümlü en yeni porselen karolarını yerli ve yabancı ziyaretçileri ile buluşturacak.

Seramiğin yaşam döngüsü doğrultusunda, hammadde üretiminden satış sonrası ilişkilere kadar sürdürülebilirliği tüm iş süreçlerine entegre eden Seramiksan’ın bu yıl Unicera konsepti ‘’İyi Dönüşüm Hareketi’’ odağında sürdürülebilirlik, geri dönüşüm, çevre üzerine şekilleniyor. Bünyesindeki ‘’Geri Kazanım Tesisi’’ yatırımıyla seramik atıkları tekrar işleyip hammadde olarak üretim sürecine tekrar dahil ederek, karbon salınımını azaltmayı hedefleyen Seramiksan, Unicera Fuarı’nda sürdürülebilir geleceğin kapılarını aralayacak çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

#İyiYaşamİçin ve #İyitasarım #iyiçevre  kapsamında, 8-9 Kasım 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan İyi Yaşam İçin İyi Dönüşüm Atölyesi’nde Seramiksan’ın geri kazanım tesisinde bulunan kırık seramik parçalarının altınla yeniden birleşmesinden doğan ve 15. yüzyıla dayanan bir Japon “tamir sanatı ‘’olan Kintsugi Sanatı ile seramiğin farklı objelere muhteşem dönüşümüne şahitlik edilecek. Ünlü mimar ve içmimarların katılımıyla gerçekleşecek İyi Yaşam İçin İyi Dönüşüm Atölyesi ile atık durumunda olan kırık seramiklerin kullanım ömrünü uzatarak, sürdürebilirliğe ve geri dönüşüme destek vermek amaçlanıyor.

2023 için hazırladığı koleksiyonların çoğunu ilk kez fuarda sergileyecek olan Seramiksan, global tasarım trendine dönüşen parlak mermer ve taş dokusunu yüzeylere taşıyan 60x120 cmebatlı karolar dikkat çekiyor. Farklı coğrafyaların tarihi zenginliklerinden ve doğasından ilham alınan karolar, mermer ve taş dokusunun renk kartelalarını yansıtıyor. Amos, Bahama,

Rosella, Joy gibi seriler, renk, doku ve desenleriyle kullanıcıların farklı yaşam tarzlarına hitap ederken, Seramiksan’ın vitrifiye ürünleriyle de birleşerek mekanlarda tasarım bütünlüğü yaratıyor. Zengin motif ve renk seçenekleriyle 30x60 cm Faralya, 30x90 cm Lilium Serileri Seramiksan’ın duvar karosunda ilk kez sergileyeceği yenilikler arasında öne çıkıyor.15x90 cm sırlı porselen olarak üretilen Sun ve Rain Serileri sıcak ve soğuk renk geçişleriyle, yaşam alanlarında ahşabın doğal görünümünü seven ve seramiğin dayanıklılığından vazgeçemeyenlerin tercihi olacak

Seramiksan’ın vitrifiye grubunda ilk kez sergilenecek ürünlerin başında klasik stildeki Victorian etajerli lavabo yer alırken Aura Koleksiyonu’na da iki yeni formda çanak lavabolar ekleniyor. Hem batarya delikli hem de batarya deliksiz olarak üretilen lavabolar, geniş haznesiyle kullanıcıya rahat ve işlevsel bir alan açıyor. 2,5/4,5 litre ile fonksiyon yaparak su tasarrufu sağlayan Rim-out asma klozetler ise banyolardaki hijyen ve konforu arttırıyor. Bir pisuvardan çok daha fazlasını sunan Hill Akıllı Pisuvar serisine yeni eklenen, Rim-out asma bide ve klozetler ise birbirini tamamlayarak bütünsel bir banyo konsepti sunuyor.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara