Seramiksan’ın yeni bayisi Su Yapı, Alanya'da açıldı.

6 Ağustos 2021 Cuma

Tüm Haberler

Seramiksan Bayi Ağını Genişletmeye Devam Ediyor

Türkiye çapında bayi ağını genişletmeye devam eden seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın yeni bayisi Alanya Su Yapı, 6 Ağustos Cuma günü düzenlenen açılış töreniyle  hizmete  açıldı.

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan bayileri ile Türkiye çapında müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle bayi ağını genişletmeye devam eden Seramiksan’ın  Alanya’daki yeni bayisi Su Yapı 6 Ağustos Cuma günü düzenlenen açılış töreniyle hizmete başladı.

Seramiksan’ın yeni bayisi Alanya Su Yapı,  650 m2 kapalı alan, 3000m 2 açık alanı ile hizmet verecek. Showroomun da Seramiksan’ın estetik ve tasarımı bir araya getiren seramik, vitrifiye ve yeni banyo mobilyası markası VOQ ürünlerini müşterilerinin  beğenisine sunacak.

Alanya Su Yapı  firma sahibi Fatih Uyar’ı tebrik eden Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M.Süreyya Çağlar : ‘’2019 yılından itibaren Seramiksan iş ortağımız olan Alanya Su Yapı’nın mağazasının açılışı  için bugün  burada bir araya geldik. Bayimiz Su Yapı ile hali hazırda devam eden  iş birliğimizin uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum. Anadolu’da bayi ağımızı genişletmemizi sağlayan yeni mağazamızla, müşterilerimize ulaşarak ürünlerimizi buluşturduğumuz için mutlu ve gururluyuz. Su Yapı’ya bol kazançlı günler diliyorum.  Seramiksan olarak Türkiye çapında bayi ağımızı genişleterek koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkemizi, bayilerimiz aracılığıyla müşterilerimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

%100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet politikasıyla  hareket eden Seramiksan, Türkiye çapında 240’ı aşkın mağazasıyla müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara